This is the community forum. For a developer response use the Client Area.
Follow us on Facebook, Twitter and YouTube!

cant get comments to work (new user)
#1

Hi
I have managed to get the comments form onto my web page The database is setup and I can get to the admin page on my website.
I have at top of page <?php session_start(); ?>
then in head
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us"/>

and comments code
<?php
$cmtx_identifier = '2';
$cmtx_reference  = 'photos';
$cmtx_folder    = '/upload/';
require($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $cmtx_folder . 'frontend/index.php');
?>

The page is http://tryblog.eu5.org/photos.php
I dont know where I'm going wrong
any help welcome
Thanks
Reply
#2

Hi it says it's trying to load this file but it can't find it:

/home/vhosts/tryblog.eu5.org/upload/frontend/index.php

Have you checked the file exists at that location using your FTP application? It might be that you renamed the /upload/ folder to something else, in which case you would need to change '/upload/' in your integration code to whatever you renamed it to.

Have you completed the interview?
Reply
#3

Hi Steven,
I just reorganised  so that it all points to the right places, I think..
But its still not working
What should I try next
Thanks
Reply
#4

Okay it's including it correctly now. It's just the stylesheet and JavaScript that isn't loading.

In your admin area go to 'Settings -> System' and check whether the 'Commentics URL' setting is correct.

Have you completed the interview?
Reply
#5

Hi Steven,
Yes the comments URL needed updating Thanks for your help
Sue
Reply


Possibly Related Threads…
Thread / Author Replies Views Last Post
Last Post by Steven
29-Jul-2020, 08:34 AM
Last Post by MattyP
13-Apr-2020, 08:33 PM
Last Post by Sal
06-Feb-2019, 12:52 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)